KC Rodenburg

TT-Assen 2019

Op zondag 30 juni 2019 zal weer voor de 89e keer de TT van Assen verreden worden. Als club zijn wij ook dit jaar weer uitgenodigd om te helpen op dit grootse evenement. Voorgaande jaren waren we met een grote groep vanuit KC Rodenburg vertegenwoordigd op de zondag/wedstrijddag. We krijgen dit jaar wederom de mogelijkheid om naast de wedstrijddag op 30 juni 2019 ook te helpen op de trainingsdagen vr 28 en za. 29 juni 2019. !!!! Hierbij doen wij graag een beroep op een ieder, om te helpen op één van deze dagen.

De werkzaamheden bestaan uit : (K)kaartverkoop of (P)parkeren of (C)controle kaarten/tribunes op het TT circuit te Assen.

Zoals wellicht bekent, levert dit de club een mooi bedrag op namelijk ongeveer € 100,00 per persoon, per dag ! Dus hoe meer mensen zich aanmelden, hoe meer geld we verdienen voor de club!

Geef je op, steun KC Rodenburg en we maken er weer een succesvolle en gezellige dag(en) van met elkaar. De minimum leeftijd om de werkzaamheden te mogen verrichten is 17 jaar ! We vertrekken ’s ochtends gezamenlijk vanaf de Rodenburg kantine. Leden, oud leden, ouders van jeugd, familie, vrienden, buren, kennissen, kortom iedereen nodigen wij van harte uit, om mee te helpen op bovenstaande data. Geef je minimaal op voor 1 dag ! (meerdere dagen mag natuurlijk ook)

Graag aanmelden voor maandag 11 maart op het e-mailadres van de commerciële commissie: comcom@kcrodenburg.nl of via whatsapp naar Willy de Boer. (zie de nieuwsbrief voor Willy haar telefoonnummer, deze wordt niet op de website getoond)

Bij opgave het volgende doorgeven aub:

– data waarop je kunt helpen

– voorkeur werkzaamheden K, P of C , (zie boven)

– voor en achternaam

– geboortedatum

– email adres

– 06 nummer

– samen met ….. ( met wie je samen wil werken )

Mocht het één en ander niet duidelijk zijn, heb je vragen mail gerust! Of schiet één van de onderstaande personen aan.

Namens de Commerciële commissie,

Marleen Stomphorst Siska de Lange Marije Viersma Riëlle Langedijk, Willy de Boer – van Wijk