KC Rodenburg

Steun Rodenburg en koop een lot van 3,- euro van de Grote Clubactie!

Ook wij doen hier weer aan mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten gaan verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. Wij hopen op een mooi bedrag, zodat wij leuke evenementen voor onze vereniging kunnen organiseren.

Wanneer begint de verkoop en hoeveel kost een lot? De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2019 begint op zaterdag 14 september 2019 De boekjes worden weer verspreid onder de jeugdleden. Er liggen nog blanco boekjes in de bestuurskamer voor de liefhebbers!  Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00. Daarvan gaat € 2,40 naar onze vereniging.

Hoe verkoop ik zoveel mogelijk loten? Zorg ervoor dat je meteen op 14 september met verkopen begint! Lees onze verkooptips. De 3 beste lotenverkopers van Kc Rodenburg zullen worden beloond met een prijsje!  Als je 20 loten of meer verkoopt, ontvang je een leuke attentie! Bovendien krijg je als je meer dan 20 loten verkoopt van de Grote Clubactie een 20 loten voucher. Deze voucher kun je inwisselen voor een gratis entreekaartje voor Snowworld, Bobbejaanland, Krazy Kangaroo, Optisport of een 2e sportartikel gratis op masita.com.

Naast de boekjes kun je ook online loten kopen via onderstaande link:

https://toolbox.clubactie.nl/actie/KorfbalclubRodenburg

Hoe kunnen mensen betalen? Wij hebben gekozen voor éénmalige machtiging Dat betekent dat de koper: * naam * adres * bankrekeningnummer * handtekening moet invullen in het boekje. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt.

Wanneer sluit de lotenverkoop? De boekjes moeten uiterlijk 10 november 2019 weer ingeleverd worden bij de coaches of bij iemand van de Commerciële commissie.

Wanneer is de trekking en wat kunnen mensen winnen? De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 11 december 2019.

Net als andere jaren zijn er weer fantastische prijzen weg te geven. o.a. 1e € 100.000 2e Auto Volkswagen up! 3e  Reischeque luxe campingvakantie Vacance select t.w.v. € 2.500,- Zie website www.clubactie.nl voor nog veel meer leuke prijzen

Verkooptips  Begin op zaterdag 14 september meteen met de verkoop, anders zijn anderen je voor!  Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis!  Als mensen niet thuis zijn, gooi dan een: ‘helaas, je was niet thuis’ kaartje door de bus.   Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar  liefst € 2,40 naar de vereniging gaat. Noem de naam van de vereniging.  Vraag ook familie, kennissen en collega’s om een lot te kopen.   Als mensen geen lot willen kopen: respecteer dat!  Ga eens naar een wedstrijd van een team van Rodenburg en verkoop loten aan het publiek en de spelers. Ook leuk om eens een wedstrijd te bekijken! Rodenburg 1 speelt bijvoorbeeld thuis op 15 en 29 september en 12 oktober om 14:30