KC Rodenburg

Kantine commissie

De kantinecommissie zorgt samen met veel andere vrijwilligers dat tijdens het veldseizoen alles in de kantine reilt en zeilt. Toch komt daar nog een hoop bij kijken. De commissie is verantwoordelijk voor de indeling van de kantinediensten, de inkoop van eten en drinken voor de kantine en de administratie die hierbij komt kijken. Maar ook voor de inname van de kleding en het verstellen daarvan aan het einde van het seizoen, de verkoop van rokjes/broekjes en sokken met het KC Rodenburg logo en de coördinatie van de schoonmaak.

De kantinecommissie bestaat uit:

  • Jantje Hulst – vertegenwoordigt de commissie in het bestuur, inkoop, sleuteladres en administratie
  • Roelie Oostindiër – coördinatie schoonmaak, verkoop en inname kleding
  • Hannie Hoenderken – algemene ondersteuning
  • Siska Wieland – algemene ondersteuning
  • Roelie Thalau – verstel kleding

Er is in onze kantine voor ieder wat wils. De overheerlijke gehaktballen en lekkere soep zijn erg geliefd!

Zonder de inzet van vrijwilligers kan de kantine niet blijven draaien, daarom worden spelers vanaf de A-junioren en de vrijwilligers ingedeeld voor kantinediensten. Vrijwilligers zijn de ouders van de (oud)spelers die zich heb-ben aangemeld om kantinedienst te doen. De vrijwilligers doen ongeveer twee keer per veldseizoen een kanti-nedienst van drie uur. Nieuwe vrijwilligers voor de kantinediensten zijn van harte welkom! Meld je aan bij Jan-tje Hulst via het e-mailadres: jantjehulst@msn.com
Door de leden van de kantinecommissie word je goed ingewerkt.

Er is een vaste groep vrijwilligers die om de drie weken de schoonmaak van de kleedkamers,  tijdens het veldseizoen, voor hun rekening nemen. Twee keer per veldseizoen worden ook de kleedkamers van de spelers met de hogedrukspuit grondig schoongemaakt (door de werkgroep M&O). De spelers die als laatste training of een wedstrijd hebben op het veld zorgen zelf voor de schoonmaak van de kleedkamers.

Het spreekt voor zich dat de leden van de commissie veel meehelpen bij alles wat met de kantine te maken heeft, maar we kunnen niet zonder de vele andere vrijwilligers!