KC Rodenburg

Jubileum 50 jaar!

Jubileumdag 6 juli 2019

Op zaterdag 23 juni is bij KC Rodenburg het jubileumseizoen geopend! De onthulling van het jubileumlogo was in handen van Griet Tellinga-Pool, vrouw van de allereerste voorzitter Rense Tellinga, die samen met Steven de Vries de fusie tussen Udi en Una heeft gerealiseerd.

Op 4 juli 2019 bestaat onze korfbalclub KC Rodenburg namelijk 50 jaar! Dat lijkt nog heel ver weg, maar het betekent ook dat ons jubileumjaar van start gaat op 4 juli 2018.. En zoals Griet in haar speech aangaf is het nu 50 jaar geleden dat de gesprekken begonnen tussen Udi en Una, wat uiteindelijk tot ‘een goed huwelijk’ heeft geleid.

Dit hele jaar zullen we daarom toewerken naar een spetterende jubileum-, feest- en reüniedag op zaterdag 6 juli 2019. We willen je daar heel graag bij betrekken! Daarom hierbij alvast de oproep voor iedere (oud)Rodenburger en iedereen die KC Rodenburg een warm hart toedraagt.

Houd zaterdag 6 juli 2019 vrij in je agenda en geef alvast jouw e-mailadres door via jubileum@kcrodenburg.nl of vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden, zodat we je op de hoogte kunnen houden als er nieuws is en een uitnodiging kunnen sturen zodra het programma bekend is.

We hebben natuurlijk ook jouw hulp nodig om iedereen die we niet via alle verschillende (sociale) media kunnen bereiken toch uit te kunnen nodigen. Daarom vragen we iedereen: Vertel het verder zodat we er een complete reünie van kunnen maken!

Geboortedatum:

Ter informatie: In verband met de nieuwe privacywet moeten we je op het volgende wijzen. Wanneer je jouw e-mailadres doorgeeft via jubileum@kcrodenburg.nl, zal dit alleen gebruikt worden voor het versturen van nieuws en informatie aangaande het jubileum. Daarnaast ga je er mee akkoord dat uw naam kan worden genoemd in posts op social media. Mocht je hiertegen bezwaar hebben, dan vernemen wij dat graag.

 

De KC Rodenburg 50 jaar Facebook-tijdlijn:

Facebook-bericht: 4 augustus 2018,
Nog 11 maanden en dan bestaan we 50 jaar???????? Delen, liken en taggen om oud-leden op te sporen, wordt zeer gewaardeerd! Maar vergeet vooral niet om je e-mailadres te mailen naar jubileum@kcrodenburg.nl zodat we weten waar we de uitnodiging naar toe kunnen sturen voor het feest op zaterdag 6 juli 2019????????

Facebook-bericht: 4 september 2018,
Over 10 maanden bestaat KC Rodenburg 50 jaar. Dat vieren we op zaterdag 6 juli 2019!! Wil jij, als (oud-)Rodenburger, weten wie zich al hebben opgegeven om een uitnodiging te ontvangen voor de jubileumfeestdag? Kijk dan op onze website www.kcrodenburg.nl/jubileum en klik op de link onderaan het opgaveformulier. De teller staat al op 76 uitnodigingen ????????. Daar wil jij toch ook bij zijn. Twijfel niet en geef je op om de uitnodiging te ontvangen. De uitnodiging valt eind april/ begin mei in je mailbox. ????????????


Facebook-bericht: 4 oktober 2018,
De tijd gaat snel. Vandaag nog maar 9 maanden te gaan en dan viert KC Rodenburg haar 50 jarig bestaan ????. Op zaterdag 6 juli 2019 vieren wij feest. Lijkt het jou ook leuk om weer eens bij te kletsen met al je ” oude” teamgenoten, kom dan ’s middags naar de reunie en eet daarna gezellig een hapje mee. ’s Avonds gaan we met de beentjes los en maken we er een mooi feest van ????????.
Vul op de website, www.kcrodenburg.nl, het opgaveformulier in om een uitnodiging te ontvangen en kijk bij link wie zich nog meer hebben opgegeven. Jij komt toch ook? Wij verheugen ons op de aanmeldingen ????????

Facebook-bericht: 4 november 2018,
Vandaag nog 8 maanden te gaan en dan bestaat KC Rodenburg 50 jaar????! Oud Rodenburgers twijfel niet langer. Ga naar www.kcrodenburg.nl en meld je aan met je emailadres, zodat wij jou een uitnodiging kunnen mailen voor de reunie en het feest op zaterdag 6 juli 2019! Je zult er geen spijt van krijgen ????. Wij verheugen ons op jullie komst!! DELEN WORDT GEWAARDEERD ????????????
Kennen jullie de 2 wekelijkse boekjes nog?

Facebook-bericht: 4 december 2018,
Het is 4 december. Nog 7 maanden te gaan voor KC Rodenburg 50 jaar bestaat ????. Deze mijlpaal wordt gevierd op zaterdag 6 juli 2019. Alle (oud)leden worden van harte uitgenodigd om herinneringen op te halen en er een mooi feest van te maken. Ga naar de website www.kcrodenburg.nl en geef je op om een uitnodiging te ontvangen. Door het register te openen, zie je wie dit al hebben gedaan. We zijn de 100 gepasseerd ????. Heb je je nog niet opgegeven, dan hopen we jouw naam hier binnenkort ook te lezen ????. DELEN WORDT GEWAARDEERD! ????????????????????????????????????????

Facebook-bericht: 4 januari 2018,
De jubileumcommissie van KC Rodenburg wenst iedereen een gezond en sportief 2019. Laten we er ook dit jaar weer een mooi feestje van maken! En dat moet lukken want KC Rodenburg staat bekend om haar uitdagende activiteiten en leuke feestjes met dit jaar als klap op de vuurpijl een groot jubileumfeest op zaterdag 6 juli. Zonder jou, als lid of oudlid van KC Rodenburg, geen feestje dus geef je snel op om een uitnodiging te ontvangen via onze site www.kcrodenburg.nl!

Facebook-bericht: 4 februari 2019,
De tijd gaat snel! Vandaag over 5 maanden bestaat KC Rodenburg 50 jaar ????. De uitnodiging voor het feest op zaterdag 6 juli 2019 begint vorm te krijgen en wordt begin april verstuurd naar iedereen die zich heeft aangemeld via de website van KC Rodenburg. Heb jij je nog niet aangemeld? Ga naar www.kcrodenburg.nl en meld je aan om een uitnodiging te ontvangen. Dit feestje wil je niet missen ???????????????????????????????????????????? 

Facebook-bericht: 4 maart 2019,

Nog vier maanden en dan bestaat KC Rodenburg 50 jaar! Deze mooie dag wordt groots gevierd op zaterdag 6 juli ????. Begin april worden de uitnodigingen verstuurd. Wil jij ook graag een uitnodiging ontvangen, geef dan je e-mailadres op via de website www.kcrodenburg.nl. Hier kun je ook zien wie er nog meer een uitnodiging ontvangen. Je zult er geen spijt van krijgen ????. Op onderstaande foto’s is duidelijk dat KC Rodenburg door de jaren heen altijd bol staat van leuke en nuttige nevenactiviteiten. Dat maakt KC Rodenburg zo leuk ????????????

Facebook-bericht: 4 april 2019,

Met nog 3 maanden op de teller gaat de officiële uitnodiging voor het jubileumfeest van KC Rodenburg vandaag de deur uit ????. Al 125 personen hebben hun e-mailadres doorgegeven om de uitnodiging per mail te mogen ontvangen. Heb jij dit als(oud)Rodenburger nog niet gedaan, maar wil je wel graag komen, volg dan de instructies van de uitnodiging in dit bericht. Wij verheugen ons op jullie komst ????

Facebook-bericht: 4 mei 2019,

Vandaag over 2 maanden bestaat KC Rodenburg 50 jaar ????. Op zaterdag 6 juli wordt dit jubileum groots gevierd. Ben jij lid, lid geweest, of misschien niet, maar wel heel betrokken geweest bij de club, geef je dan op via onderstaande uitnodiging. Uitgebreide informatie over deze dag en de kosten, vind je op onze website. Opgeven kan tot 1 juni.
????????????????????????????????????????????????????????????????
Let op: als je je al eerder hebt aangemeld om op de hoogte gehouden te worden over de jubileumdag en om een uitnodiging te ontvangen, dan is dat geen officiële opgave geweest! Delen wordt gewaardeerd ????????