KC Rodenburg

Informatiepagina Coronavirus

Jullie hebben het vast allemaal gevolgd, we mogen weer trainen! Natuurlijk zijn we ontzettend blij. Het is ook zaak om jullie, de leden, maar ook de ouders nu van informatie te voorzien. Daarom deze pagina, inclusief de protocollen en trainingsschema. De Kangoeroes starten zaterdag 9 mei, Rodenburg 3 op 13 mei en de andere jeugdteams vrijdag 15 mei. In overleg met Sparta en OWK is besloten dat alle jeugdspelers bij hun eigen vereniging trainen.

Deze pagina zal worden ververst wanneer dat nodig is. (update 5-6)

Nu het bekend geworden is dat iedereen weer mag sporten zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden die wij hierin kunnen bieden. Er ligt een protocol met regels bij de KNKV die wij als leidraad hebben gebruikt voor ons eigen protocol.

Wij zullen zoveel mogelijk de 1.5 meter proberen te hanteren maar in sommige gevallen zal dat onmogelijk zijn. Denk hierbij aan losse veters of een valpartij.

Het protocol maakt onderscheid in kinderen tot 18 jaar & volwassenen. In overleg met OWK en Sparta is besloten dat jeugdleden gaan trainen bij de eigen verenigingen om reizen zoveel mogelijk te beperken. De drie verenigingen gaan evalueren om te kijken hoe dit gaat. Daarnaast wordt gekeken naar de landelijke maatregelen van dat moment.

De TC heeft een trainingsschema opgesteld en de daarbij behorende kinderen wie wanneer verwacht worden.

Ten aanzien van de jeugd tot 18 jaar mogen de kinderen eventueel ook vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar de trainingen. Dit moet vooraf wel gemeld worden aan de trainers, om te voorkomen dat de groep te groot wordt.

Ten aanzien van spelers van zowel de A-, B- en C-jeugd wordt geadviseerd om een legitimatiebewijs (indien in bezit) mee te nemen naar de training. Er kan door de gemeente gehandhaafd worden.

Wij willen als club meehelpen in het bewegen en ontwikkelen van uw kind, zowel sociaal als fysiek. Dit kan alleen door het protocol te blijven volgen en samen bij te dragen aan een samenleving zonder COVID19.

Wij vragen aan jullie, de jeugd, ouders en volwassenen om het protocol goed te lezen en eventueel te printen als naslagwerk. Er wordt niet afgeweken van het protocol.
Er is per training een corona-coördinator aanwezig die verantwoordelijk is voor de naleving van het protocol.

Blijf thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). De corona-coördinator zal hier ook op toezien en kan waar nodig iemand naar huis sturen, wanneer deze zich niet aan de regels houdt of ziekteverschijnselen vertoont.

Downloads:

Meer informatie over de maatregelen is te vinden op:

https://www.knkv.nl/

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19