KC Rodenburg

Activiteiten commissie

Binnen korfbalclub KC Rodenburg staat, naast de korfbalactiviteiten, de sfeer centraal.
We vinden het belangrijk samen fanatiek met een doel te trainen en de wedstrijden te winnen, maar daarnaast willen we het vooral ook gezellig hebben.

Bij KC Rodenburg worden allerlei activiteiten georganiseerd. Voor al deze activiteiten is er een speciale commissie, namelijk de Accie (Activiteitencommissie). De Accie bestaat uit een aantal creatievelingen en organisatietalenten die niet bang zijn om zich af en toe in het zweet te werken voor een gezellige middag, avond of weekend. Het doel van de Accie is het organiseren van activiteiten en feesten voor de kangoeroes, pupillen, aspiranten, junioren, senioren, overige leden, ouders en alle andere betrokkenen van KC Rodenburg. We hopen hiermee voor iedereen een enthousiaste binding met de club te creëren.

Wil je de Accie helpen bij het organiseren van activiteiten, heb je een vraag of een goed idee? Mail dan naar accie@kcrodenburg.nl of spreek één van de leden van de Accie aan.
De Accie bestaat uit de volgende groep enthousiaste vrijwilligers: Marijn van Wijk, Paula Swiersema, Roelof van Wijk, Nick Spaan, Harry Siekmann, Bouke Linker en Fiejanna de Boer.

Hou de website, Facebook, Instagram in de gaten voor de activiteiten!
We hopen jou, jong of oud, graag terug te zien bij (één van) de activiteiten!